Novinky

Unikátny kurz výživy vo FitFabrik

Chcete dosahovať lepšie výsledky pri chudnutí, formovaní postavy alebo budovaní svalovej hmoty? Túžite zlepšiť svoju životosprávu a zároveň zlepšiť svoje zdravie a celkový výkon? 

Ak ste pevne rozhodnutí posunúť sa vpred, pozývame Vás na Kurz výživy vo FitFabrik. 


Tento kurz Vám prinesie prehľad v základných živinách, ktoré sú nevyhnutné pre správe fungovanie nášho tela. Dozviete sa, ako telo tieto živiny spracúva a následne využíva. Okrem toho na vás čaká veľa zaujímavých a praktických informácií, ktoré využijete pri tvorbe vášho ideálneho jedálničku. 

Možno si teraz poviete... "Ako má vyzerať ideálny jedálniček?" 

Nemusíte sa ničoho obávať, pretože na kurze si všetko vysvetlíme. Obsahom kurzu bude aj praktická časť, kde si vypočítame Váš ideálny príjem živín, podľa ktorých si môžete následne vyskaladať Váš ideálny jedálniček. 

Ako bonus vám skúsená nutričná poradkyňa porozpráva o tom akú dôležitú úlohu v našom živote zohrávajú črevné baktérie, a ako sa máme o naše črevá starať, tak aby fungovali správne. 

Technické informácie o kurze:

Kurz je určený pre mužov a ženy od 15 rokov

Štart - Sobota 28.01. 2023 od 8:00 do 12:00 vo FitFabrik 

Cena kurzu - 39,90€

Kapacita - 20 osôb

Prihlasovanie: na recepcii FitFabrik

Tešíme sa na Vás.

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info