Novinky

Štartujeme bežecký klub fitfabrik runners

Ak sa ešte stále rozhoduješ, či začneš so sebou niečo robiť, máme pre teba perfektnú zámienku!

Ak rozmýšľaš nad pohybom na čerstvom vzduchu, môžeme ti navrhnúť beh? No nie ledajaký beh. 

Priprav si bežeckú obuv a zapíš si dátum 11. Apríl 2022. Pretože vtedy štartuje náš úplne nový bežeckých klub v Dubnici nad Váhom, ktorý sa bude volať FITFABRIK RUNNERS.

Ten bude vedený našou trénerkou a bývalou atlétkou Spartak Dubnica Alžbetkou Kubaščíkovou. 

Stretávať sa budeme pomerne často, takže zmena životného štýlu a tvojej postavy, bude veľmi rýchla. Tréningy budú bývať každý pondelok, stredu a piatok o 18:30, vždy so začiatkom vo FitFabrik a spoločne sa budeme premiestňovať do tréningových lokalít.

Našim cieľom nebude len behanie, naučíme ťa dôležitú teóriu, techniky behania, dýchania, správneho stravovania, regenerácie a mnoho mnoho ďalšieho. Veľmi dôležité budú pre nás spoločné zážitky, ktoré sa nebudú odohrávať len na bežeckých chodníčkoch. 

Spoločne vytvoríme nový životný štýl.

ZAČÍNAŤ BUDEME STARTEROM

fitfabrik runners v dubnici nad VahomKaždý člen bežeckého klubu by mal poznať zvyky a zásady klubu, tiež dôležitú teóriu behu, techniky rozcvičovania, správneho dýchania, stravovania atď atď. Z tohto dôvodu je dôležité, aby si každý člen prešiel špeciálnym tréningovým programom zvaným STARTER.

Ten začína v pondelok 11. Apríla a je určený pre všetkých, začiatočníkov aj pokročilých. 

Dĺžka programu je 8 tréningov a cena jeho cena je 40€. Výhodou je, že po skončení programu, získa každý účastník automaticky 30 dňové členstvo vo FITFABRIK RUNNERS.

Prihlasovať sa môžete na recepcii FitFabrik

Všetky dôležité informácie o fungovaní celého klubu FITFABRIK RUNNERS nájdete na tomto odkaze: https://www.fitfabrik.sk/sluzby/fitfabrik-runners


Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info