Novinky

Nový vnútorný systém vo FitFabrik - všetko čo musíte vedieť

Milí klienti, 

dňa 29. Februára 2024 budeme meniť náš vnútorný informačný systém. Súčasťou zmeny budú aj webové rezervácie a mobilná aplikácia. 

Ako sa zmena systému dotkne Vás klientov?

Len minimálne. Vaše aktuálne permanentky, členstvá a depozity budú prenesené do nového systému. Jediné o čo Vás prosíme, je odinštalovanie si aktuálnej mobilnej aplikácie a nainštalovanie si novej (toto všetko až 1. Marca - v piatok). 

Odkaz na stiahnutie novej mobilnej aplikácie pre Android (pridáme akonáhle bude aplikácia online):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clubspire.android.fitfabrik


Odkaz na stiahnutie novej mobilnej aplikácie pre iPhone (pridáme akonáhle bude aplikácia online):


V mobilnej aplikácii sa nachádza QR kód, s ktorým sa budete preukazovať na recepcii, na základe ktorého Vám naše kolegyne vydajú kľúčik od skrinky. Preto je nutné, aby mal každý klient funkčnú mobilnú aplikáciu.

1.Marca 2024 (piatok) ráno, dostane každý klient na email správu s možnosťou vytvorenia si vlastného unikátneho hesla. Heslo, ktoré aktuálne používate v starej mobilnej aplikácii, nebude v novej mobilnej aplikácii fungovať. Je nutné si vytvoriť nové. 

V mobilnej aplikácii ani na webe, už nebude možné zakúpiť si permanentku, či jednorázový vstup. Od 1. Marca však bude možná u nás aj platba kartou. 

Čo sa týka prihlasovania na skupinové cvičenia, bude umožnené prihlasovanie sa aj bez zaplateného vstupu či permanentky. Treba však rátať s tým, že každá rezervácia si vyžaduje platný profil klienta, kde v prípade neodhlásenia sa alebo neskorého odhlásenia, systém automaticky vystaví storno poplatok vo výške skupinového cvičenia. Preto Vás prosíme o zodpovednosť pri svojich rezerváciách. 

Aktuálny rozvrh skupinových cvičení

Aktuálne je prihlasovanie na skupinové cvičenia na Marec vypnuté, aby nedošlo ku kolízii pri zmene systému a desiatkach rezervácii, ktoré by sa museli ručne prenášať. Rezervácie na Marec, budú spustené 1. Marca (v piatok) ráno o 6:00 - už cez nový systém.

Rezervácie bude možné urobiť cez web fitfabrik.sk, novú mobilnú aplikáciu alebo telefonicky na čísle 0917 999 699. 

Opäť bude časové okno otvorené na 14 dní dopredu, s možnosťou odhlásenia maximálne 6 hodín pred začiatkom skupinového cvičenia. V prípade neodhlásenia alebo neskorého odhlásenia, systém automaticky vystaví klientovi storno poplatok vo výške skupinového cvičenia. 

Veríme, že prechod na nový systém a novú mobilnú aplikáciu bude hladký a len s minimálnymi komplikáciami. Ak by sa napriek tomu čokoľvek vyskytlo, prosíme o zhovievavosť. 

Ďakujeme


Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info