Novinky

Aké 4 zásadné zmeny ovplyvnia FitFabrik?

Jeseň a zima v našom fitku, budú známkou zmien a inovácii. Máme pre 4 novinky, z ktorých Vás určite mnohé potešia.

1. Otvárame vlastné fyzioterapeutické centrum

Súčasťou nášho nového Fyzio centra, budú 3 špičkoví fyzioterapeuti! Okrem klasických rehabilitačných, fyzioterapeutických a masážnych metód, nájdete v našej ponuke tiež významné spôsoby liečby, ktoré sa zameriavajú na oblasti napríklad krčnej či bedrovej časti tela, problémy s herniou disku, pooperačné a poúrazové problémy - a to magnetoterapiu, elektroliečbu, ultrazvuk a REBOX. 

Kompletný cenník nájdete na našom webe fitfabrik.sk, v sekcii cenník. Objednávať sa môžete na tel. čísle 0915 127 010 alebo prostredníctvom emailu fyzio@fitfabrik.sk.

Do pozornosti dávame aktuálne prebiehajúcu 20% zľavu na svoju prvú službu v našom Fyzio Center. Akcia platí len do konca októbra 2022.

2. Veľká rekonštrukcia priestorov a nové stroje

V týchto dňoch prebieha v našom centre veľká rekonštrukcia priestorov. Zmenou prejdú pánske a dámske šatne a sprchy, kompletne celá recepcia a schodisko so vstupnou chodbou. Naša recepcia bude poskytovať tiež úplné nové produkty, kde najvýznamnejšiu predstavuje nová exkluzívna káva z Latinskej Ameriky. 

Súčasťou modernizácie budú aj nové stroje a pomôcky. Konkrétne od 26. septembra, budú k dispozícii schody na cvičenie + stroj na hipthrusty.

3. Pripravované kurzy a školenia

Ten prvý - kurz Otužovania, sa uskutoční v nedeľu 25. Septembra od 9:30 do približne 12:00, po ktorom si pôjdeme získané vedomosti, prakticky vyskúšať na Prejtské jazerá. Cena kurzu je 40e/osoba a všetky výhody otužovania, dôvody začať, ako aj možnosti prihlasovania nájdete na tomto odkaze.

Nasledujúci pripravovaný kurz bude kurz Boxu, ktorý zameraný pre začiatočníkov aj pokročilých. Dĺžka kurzu bude približne 8 týždňov, so začiatkom okolo 15. októbra. Posledný tohtoročný pripravovaný kurz, bude kurz pre nováčikov vo fitku - najmä pre študentov, ktorých chceme naučiť základné techniky cvikov, dýchania, rolovania, strečovania či zostavenia si vlastného jednoduchého tréningu.

4. Refresh skupinových cvičení

  • Do rozvrhu sa vracia skupinovka Zdravý chrbát - vždy v pondelok o 16:15

  • Taktiež Pilates - v utorok o 17:00

  • Od 1. Októbra sa v rozvrhu bude nachádzať skupinovka RUNNERS. Behávať budeme chodiť vždy v pondelok a v stredu, ráno o 6:10 a večer o 18:30

  • Od 1. Októbra sa na 3 mesiaca budeme zabávať skupinovkou 50/50, vždy v nedeľu večer o 18:00

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info