Novinky

Máme nové proteínové šejky! (s originálnou receptúrou)

Milí klienti, pozývame Vás ochnutnať naše nové proteínové šejky s originálnou receptúrou! Tieto jedinečné šejky sú doplnené o zdravé suroviny plné vitamínov, ktoré Vás zasýtia a osviežia zároveň.

!! POZOR - pri objednávke pred skupinovým cvičením, je cena šejku lacnejšia o 10%. Stačí sa vždy pred skupinovkou zapísať do zoznamu na recepcii a vychladený, čerstvý proteínový šejk, Vás po cvičení bude čakať na recepcii.

FitFabrik - nové proteínové šejky s originálnou receptúrouMáme 5 druhov skvelých šejkov

001 - PROBIO FIT - zložený z vanilkového proteínu, banánu, mrazené jahody, kefír

002 - GREEN POWER - zložený z vanilkového proteínu, banánu, špenát, avokád a nízkotučné mlieko

003 - CHAMPS BREAKFAST - zložený z čokoládového proteínu, banánu, nízkotučného mlieka, ovsenných vločiek, arašidového masla, čokoládových čipsov

004 - BERRY BOOST - zložený z čokoládového proteínu, banánu, mrazených čučoriedkou, chia, nízkotučného mlieka, nízkotučného tvarohu

005 - CINNAMON ROLL SHAKE - zložený z vanilkového proteínu, banánu, arašidového masla, nízkotučného mlieka a škorice

!! ROČNÍ KLIENTI - dostanú od nás za prejavenú dôveru jeden proteínový šejk zdarma! Samozrejme v rámci benefitu ročnej permanentky, majú možnosť zakupovať si tieto šejky s 20% zľavou.

*jednotlivé zľavy sa nekumulujú. Napr. 20% zľava z ročnej permanentky a 10% zľava pri pred-objednávke, nie je 30%.

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info