Novinky

Štartujeme skupinové cvičenie pre seniorov

Pravidelné cvičenie je pre seniorov nevyhnutné. Ideálne keď cvičia pod dozorom odborníka. A práve takéto cvičenie, pod dozorom skúseného fyzioterapeuta, práve teraz štartuje vo FitFabrik. Zameriavame sa tu na prevenciu pádov, chronických bolestí a zlepšenie osteoporózy. 

Pády sú jedným z hlavných dôvodov hospitalizácie a úmrtia u seniorov, preto následná prevencia môže byť dosiahnutá pravidelným cvičením, pri ktorom zlepšujeme rovnováhu, silu a koordináciu pohybu. 

Ďalším častým problémom seniorov, sú chronické bolesti a cvičenie im môže pomôcť zmierniť bolesti kĺbov a svalov. Pravidelné cvičenie tiež pomáha zlepšiť kvalitu života tým, že im umožní vykonávať bežné denné povinnosti bez bolestí a obmedzení. 

Častým problémom starších ľudí, je tiež osteoporóza (rednutie kostí). Cvičenie môže pomôcť zabrániť jej vzniku resp. spomaliť jej vývoj. Cviky, ktoré budeme u nás vo FitFabrik spoločne vykonávať, sú zamerané presne na to aby pomohli predísť vzniku osteoporózy. Podľa najnovších štúdii je dokázané, že pravidelné cvičenie pomáha zvýšiť hustotu kostí u starších ľudí. 

Nás cvičebný program je navrhnutý fyzioterapeutom presne tak, aby dokázal čo najefektívnejšie predchádzať vyššie spomínaným problémom, ktoré veľmi často seniorov trápia.

Detailné informácie o skupinovom cvičení pre seniorov

Cvičiť budeme každú stredu o 8:00 vo FitFabrik v Dubnici nad Váhom. Cvičenie je špeciálne navrhnuté pre seniorov vo veku nad 60 rokov. Cena skupinového cvičenia je 2,50€ a prihlasovať sa môžete cez recepciu na tel. čísle 0917 999 699.

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info